Társoldalak:
www.szilagyiakos.com
www.vilagmagyarsag.com
www.MagyarTrikolor.com
www.HTVM.us

www.56Langja.com

 

© NewYorkPolgariKor.com
2002-2008
Minden jog fenntartva.

Web design and graphics by
SzilagyiAkos.com

 

 
BUDAPEST
NEW YORK

A New York Polgári Kör tiltakozása az OVB magyarellenes támadása ellen

http://kuruc.info/r/6/41669

Kinek a számára sértő a magyar jelző? Avagy  “ Isten áld meg a magyar állampolgárt”?

“Magyarország nem a magyaroké!” vagy „Magyarország a nem-magyaroké!” – gondoljuk ezek nem alkotmánysértő szlogenek lennének. Szögezzük le: ha valaki bármi kivetnivalót talál a „Magyarország a magyaroké!” szlogenben, akkor valami borzalmas árulásnak vagyunk tanúi. Gondolkodjunk el a következő tényeken, amelyeket senki sem kérdőjelez meg.
Magyarországot a magyarok alapították.
Magyarország nyelve a magyar 93.6%-ban..
Legfőbb etnikai csoportja: a magyar 92.3%-ban.
Zászlója: a magyar zászló.
Himnusza: a Magyar Himnusz.
A szavazólap magyar nyelven íródott.
 
 (Ebből a számszerinti adatok a CIA World Book-ból származnak: https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/print/hu.html).
 
Ha ez mind igaz, akkor ki mondhatja ép elmével, hogy a „Magyarország a magyaroké!” szlogen alkotmányellenes? Ha nem a magyaroké Magyarország, akkor kié? És kinek lehet baja azzal, hogy Magyarország a magyaroké? Ki meri ezt kétségbevonni?
 
Nézzünk egy másik országot. Az Egyesült Államokban az iskolákban a tanítás minden nap az Egyesült Államoknak tett hűségeskü elmondásával kezdődik. Minden tanulónak el kell azt mondania. Az amerikai zászló mindenhol lobog. Sportversenyek, egyszerű mérkőzések előtt mindig eléneklik az Amerikai Himnuszt. Természetes, hogy Amerika az amerikaiaké. Senki sem vonja kétségbe. És még nem hallottuk azt, hogy ez a nézet alkotmányellenes lenne. Tehát Amerikában is elfogadott, hogy az országuk az amerikaiaké. Akkor pedig követeljük, hogy szabadon hangoztathassuk  Magyarországon azt, hogy a mi országunk a miénk.

Igenis, Magyarország a magyaroké.
 
De ezt majd a választások eredménye úgyis megmutatja!

Ha valaki számára sértő a magyar jelző az nyilván nem magyar. Aki nem magyar az  miért  akarna beleszólni Magyarország ügyeinek sorskérdéseibe?

Magyarországon csak magyar állampolgár szavazhat. Ezek szerint a választási törvény is kirekesztő? Aki Magyarországon született magyar állampolgár az nem magyar?
Magyarországon  idegen állampolgárként is bárki zavartalanul élhet ameddig csak akar. Aki mégis fel kívánja venni a magyar állampolgárságot az ugyan mi más okból szeretné felvenni azt minthogy magyar kiván lenni? 

 
Azok kilétét kellene felfedni tehát, akik nem értenek egyet azzal, hogy  Magyarország a magyaroké.
 
Talán ők azok, akik csak akkor magyarok amikor elkövetők, és csak akkor nem magyarok amikor áldozatok? Vagy éppen ezek  felbujtói?

 

New York, 2009.június.4.

New York Polgári Kör
www.NewYorkPolgariKor.com
Email:PolgKorNewYork@aol.com