Társoldalak:
www.szilagyiakos.com
www.vilagmagyarsag.com
www.MagyarTrikolor.com
www.HTVM.us

www.56Langja.com

 

© NewYorkPolgariKor.com
2002-2008
Minden jog fenntartva.

Web design and graphics by
SzilagyiAkos.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUDAPEST
NEW YORK

Ki bontaná az Ereklyés Országzászlót?

2008.oktober.04.

Rogán, Gyurcsány, a tarka magyarok?

Az éjszaka leple alatt jelentek meg Rogán Antal rombolói a Szabadság téren, hogy a törvénytelenül lebontott Ereklyés Országzászlót visszakövetelő nemzeti lobogós piramist szétszedjék és elvigyék.

Gyurcsány nem engedi lebontani az idegen szimbólumot, a szovjet katonai emlékművet. Rogán nem engedi visszaállítani a törvénytelenül lebontott magyar nemzeti szimbólumot, az Ereklyés Országzászlót, sőt eltüntetné annak hírmondóját is!

 

Videó a kialakult helyzetről 2008. október 4-e hajnalán. Forrás:http://krokotanarur.hu/uj/sator.html

 

 

 

 

 

 

 

 

Vajon melyik jobb?

Ezekben a percekben mintegy húsz hazafi néz farkasszemet Rogán Antal pribékjeivel és az őket védő Gyurcsány-rendőrökkel.

Budapest, 2008. október 4., reggel 6 óra

MVSZ Sajtószolgálat

----------------------------------------------------------

Elkotródtak…

Szabadság tér, 2008. október 4., 7 óra
 
Az Ereklyés Országzászlót visszakövetelő, nemzeti lobogós piramis lerombolására Rogán Antal megbízásából kirendelt kft emberei távoztak a Szabadság térről.
 
A Magyarok Világszövetsége köszönetet mond minden magyar hazafinak, aki az éjszaka és a hajnali órákban nemzeti szimbólumunk védelmét szolgálta, és a folytatódó nemzetvédő háborúnak ezt a győztes csatáját kivívta.
Ha ők nem lettek volna ott, és nem cselekedtek volna, akkor a piramis már nem állna.
 
A Magyarok Világszövetsége 2006. február 6-án nemzeti lobogós piramissal jelölte meg az Ereklyés Országzászló helyét. Ekkor az MVSZ kérte Rogán Antalt a törvényesség helyreállítására. Az Ereklyés Országzászlót a szovjet megszállás leple alatt törvénytelenül rombolták le a magyarság pusztításának szolgálatában állók.
Az Országzászló Mozgalmat a két világháború között az erdélyi Urmánczy Nándor indította.
Az Ereklyés Országzászlót visszakövetelő nemzeti lobogós piramist az MVSZ mindaddig kívánja a Szabadság téren tartani, amíg oda vissza nem kerül nemzeti szimbólumunk.
 
Budapest, 2008. október 4.
 

MVSZ Sajtószolgálat

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROVOKÁCIÓ ÉS HAZUGSÁG
(történelmi  lecke dióhéjban)
I.
    1950. május 1-én, Vorosilov marsall önkényes intézkedésére, felállították a Szabadság téren a"felszabadító" Szovjet Hadsereget dicsőítő  emlékművet, miután  ledózerolták a téren  lévő Ereklyés Országzászlót, a magyar nemzet egyik szimbólumát.
    Rákosi Mátyás és bandája asszisztált a megszállóknak, vörösre tapsolták tenyerüket,  az avatóünnepségre  odasereglett (odarendelt) díszes  vendégek.
II.
    A rendszerváltozást követő években szóba került a szovjet címerrel  és  ötágú vörös csillaggal  dekorált  emlékmű eltávolítása, de  arra való hivatkozással, hogy szovjet katonasírok vannak az emlékmű alatt, levették a napirendről ezt a  kérdést. 2000-ben,  a Szabadság tér átrendezése során, az  emlékművet eltávolították a helyéről és megállapítást nyert, hogy azon a területen katonák földi maradványai nincsenek. Ennek ellenére, Szabó János  honvédelmi miniszter levélben nyugtatta meg az Orosz Föderáció budapesti nagykövetét, hogy személyesen garantálja a szovjet emlékmű eredeti helyére  való visszaállítását.  "Becsületére váljon", -  álta a szavát!
III.
    2006-ban, Rogán  Antal parlamenti képviselő (Fidesz),  az önkormányzati választási kampány időszakában kijelentette, hogy amennyiben megválasztják  Budapest V. kerületben polgármesternek, akkor  eltávolíttatja a  szovjet emlékművet a Szabadság térről.  Rogán  a választópolgárok bizalmából (illetve szavazataik alapján)  2006-tól  a főváros V. kerületének a polgármestere...
IV.
    2008. október 3-án Rogánnak eszébe jutott (juthatott), hogy egy emlékmű eltávolítására tett  ígéretet a választóinak,  ezért sűrgősen intézkedett, hogy október 4-én, a hajnali-korareggeli órában  távolítsák el  a Szabadság térről az MVSZ által 2006. február 6-án odahelyezett, nemzeti színű lobogóval  ékesített piramist, amellyel az Ereklyés Országzászló helyét jelölték meg. 
    A  kijelölt időpontban  megjelent  a Szabadság téren egy  "bontó brigád" (mint anno dacumál Vorosilov parancsára, 1950-ben), de  az odagyülekezett tiltakozók  megakadályozták, hogy "kommunista szombatot" tartsanak a piramis eltávolítási munkálataival.
KÉRDÉSCSOMAG 
Meddig  tűrhető még,  hogy Vorosilov és/vagy Rákosi szellemi utódjai  provokálják  a  magyar népet?
Meddig türhető még, hogy egy hazugságbant fogant kormány uralkodjon a kisemmizett  polgárok  felett?
Meddig türhető még, hogy a Gyurcsány - Kóka - Demszky - Rogán(stb.,)-féle senkiháziak hazugsággal, képmutatással vagy ígérgetésekkel jussanak hatalmi pozíciókba és packázzanak a  választópolgárokkal?
Meddig türhető még, hogy a magyar nép   féltőn tisztelt szimbólumait  (Szent Korona,  Árpádsávos zászló, Turul madár, kokárda,  stb.) egyes  "gyökértelen"  személyek  akarják feledtetni vagy tiltó listára tenni?
Meddig kell még várnunk arra, hogy nemzeti önérzetünk  közel 60 éve tartó,  durva megsértésének - az észtekhez hasonló módon -, véget vessünk? 
Vajon  milyen vastag lehet Rogán arcbőre,  és  mikor merészel választói  elé állni, hogy beszámoljon a választási kampány során elhangzott ígéretének teljesítéséről?
 
                                               (Prof. Dr. Bokor Imre)
                                                a Justitia Bizottság elnöke